The night is coming.


Sitter just nu här och ska alldeles strax bege mig till sängs. Är verkligen supertrött, så ska bli underbart att sova!

Idag har det inte hänt mycket, var ner en sväng på stan där Johanna köpte en tröja. Annars har jag bara hållt mig inomhus. Har smörjt in mig med b.u.s, så nu känner man sig superfräsch igen. ;) Ett stort plus till den som uppfann brun utan sol. Nu slipper jag ju sola solarium. En solning kostar ungefär lika mycket som en hel b.u.s body lotion, så snacka om att man tjänar på att köpa en sån istället.
Imorgon ska jag plugga lite människan socialt och kulturellt, är så himla seg på att lämna in uppgifter. Fyskäms på mig. Om jag hade lämnat in i tid, så hade ju jag varit klar för länge sen, aja. Fast har ju iof inte mycket kvar nu men endå. Nog tjatat om det. På fredag blir det fest hemma hos Sofia, så det ska bli superkul. :D Träffade ju henne sist i fredags, var hemma hos henne och såg på TV och snacka, jättetrevligt :)

Hoppas alla haft en trevlig dag!
Återkommer nog imorgon igen!

Goodnight!


- Take me back to the paradise city, noooooow!
Älskade Turkiet!


Fullspäckad dag!



Eftersom att Sis fann tillbaka till sin gamla blogg, så kände jag att jag ville skaffa en helt ny, så det gjorde jag :)


Idag klev jag upp vid halv 9 och sminkade mig och gjorde i ordning mig, eftersom att jag och johanna skulle till AF klockan 10, där vi går på en CV-kurs. Lämnade in mitt CV där idag och mitt CV vart väldigt bra, vilket jag är otroligt glad över, fast hade glömt det viktigaste, nämligen kontaktuppgifter, haha. Vilken miss det kan bli ibland, men det gjorde inte så mycket!
Efter 11 snåret kom farfar och hämtade upp oss och sedan åkte vi hem till farmor och farfar där vi skulle få äta lunch. Pannkaka med grädde och sylt. Gott. Sedan åkte vi ut på jeansboa där vi handlade skärp och lite fikabröd, som vi sedan åt hemma hos de vid 2. Vi hade det så trevigt där så, spelade kort och surrade. Blev en hel del skratt inblandat också, men det går ju inte att undgå där hemma, alltid är det nått som blir tokigt. ;)

Nu sitter jag här och ska snart hänga upp lite tvätt, får se vad som händer ikväll.

Hoppas alla får en trevlig kväll.
See you later!


Var bara tvungen att ladda upp en bild, alltid finare de ;)
Inte den nyaste jag har, men ändå!



RSS 2.0