What a day!


Har ingenting roligt att skriva idag, så idag får det helt enkelt bli en lista istället!


Dagens humör: Inte det bästa kan man väl säga, beroende på vissa saker.
Dagens middag: Har inte ätit middag än, men det blir bacon och makaroner om en stund, smaskens!
Dagens klädsel: Svart/vit lång varm tröja och svarta lacktights. Mysigt värre!
Dagens godis: Nu blev jag ju sugen på det. Fast det blir tyvärr inget sånt idag.
Dagens dryck: Får väl säga mjölk eller vatten. Tyvärr ingen sprite!
Dagens längtan: Efter en viss person & tillbaka till underbara Türkiye. Helt underbart! Big love ♥
Dagens låt
: Tarkan - Bu gece. Underbar låt!
Dagens hemsida: Jadu, jnympe.blogg.se? :D
Dagens sämsta: Att det ska vara pissväder. Hade ju tänkt gått ut, men nu blir det ändrade planer tack vare vädret. Uschfyochblä.  

 

 

 


Sunday afternoon!

Hej gott folk!

Idag mår jag mycket bättre än jag gjorde sist jag skrev. Känns väldigt härligt det. Idag har jag inte gjort mycket alls, suttit här samt spelat lite guitar hero, körde det igår med men det gick mycket bättre idag, haha :) Var så längesedan jag spelade det sist, så blev sugen att spela lite när syster började prata om det!

Annars idag vet jag faktiskt inte vad som ska hittas på förutom att jag har min s.k "ta hand om mig själv söndag", vilket är väldigt bra! Tänkte fila fötterna, måla tånaglarna, raka mina ben and so on. Måste även rensa och fixa lite i garderoben. Känns som att allt ligger huller om buller, inte bra. Man vill ju gärna hitta det man söker efter där inne. Just nu hittar man ingenting där inne känns det som, men snart så :D


Nu tänkte jag snart ta mig något att fika,
ha en trevlig söndag allihop, I'll be back!



Excuse me!

Ursäkta att jag inte varit inne här på ett tag, men det beror till störst del på att jag gått och blivit sjuk och att jag inte har haft tid eller lust till att blogga.
Min hals vill aldrig gå över + att strepsilstabletterna inte vill hjälpa på mig, håller på att bli galen. Orkar inte gå runt och ha ont i halsen nå mer. Om det inte blir bättre snart så tänker jag ringa så de får kolla upp.. de kan ju vara svinsjukan som ligger och lurar, who knows.. Tror bannemig jag måste vaccinera mig snart, gratis är det ju to.m. Vill egentligen inte de, men får se hur det blir. Om de är fler ur familjen som tänkte vaccinera sig, så lär ju jag hänga på. Hittils är det bara 1 ur familjen som gjort de och det är Bella. 


butbut, nu ska jag inte tråka ut er nå mer med mitt tråkiga inlägg! :)
Hoppas alla ni andra mår bättre än vad jag gör! 

Nu tänkte jag snart gå och tvätta av ansiktet och bortsta tänderna, sedan krypa ner i den varma sängen och drömma mig bort till varmare tider! :D :D

Sija gott folk!


Vad sägs om gratis makeup?


Vem vill inte kunna samla ihop poäng och få ett presentkort som kan användas på exempelvis h&m och åhléns? Då du samlat in 400 poäng får man sitt första presentkort på 150 kr! För att samla ihop poäng så kan du besöka hemsidor, vara med i tävlingar, värva vänner osv, inte alls mycket begärt!



Ta och bli medlem vetja!
http://gratismakeup.se/Register.asp?r=225845


This is it!

Kan ju inte säga annat än att den filmen var fantastisk. Man blir så glad när man såg att han var så glad.  Jag kan inte förstå vad det är folk gnäller på om This is it. Den ska jag köpa så fort den kommer ut, for sure.
Man vill bara se den om och om igen. Man blir så lycklig av att kolla på den.
MJ är en sådan jordnära person :) Ni som fortfarande inte sett filmen, jag rekommenderar er att se den. Ni kommer inte bli besvikna. hihihi.
Det blev en riktigt trevlig kväll igår kan jag lova. åååh, är så glad ;D

Nä nu ska jag fortsätta kolla runt lite på nätet.



Ha en fantastisk lördag gott folk!
I'll be back!


Michael Jackson


Ååååh. Snart ska jag fara och se på This is it. Ska bli helmysigt. Har velat sett den sen den kom 28 oktober, men i den här staden har den premiär idag, så det är klart jag ska gå på premiären :) Den börjar kvart i 9 och är till ungefär halv 11. Perfekt det ju. Hoppas ni också kommer få en trevlig kväll! :)

Vilka har sett This is it? ;)


Bra sida!

Jag är medlem på en sida där man kan få presentkort och biobiljetter gratis, det enda man behöver göra är att samla ihop poäng genom att te.x värva vänner, gå in på olika sidor, vara med i tävlingar osv. Väldigt bra sida med andra ord! Ta och bli medlem du också vettja om du inte redan är det redan, http://gratisbio.se/?RecruiterID=162057   :) Du kommer inte bli missnöjd!


23;40

Nu är det redan andra november, fast jag tycker inte det känns som så riktigt. Vid den här tiden på året brukar vi ju ha snö, men det är ju skönt att den inte kommit än kan tyckas! Fast å andra sidan är det ju väldigt mysigt när den kommer, blir ju så ljust och fint ute, så det är ju verkligen ett plus. Tyvärr blir det ju becksvart här vid typ fem-sex tiden, fast nu går vi ju mot ljusare tider :)



Idag har man inte haft för sig särskilt mycket. Syster har varit hos en kompis nu ikväll och jag har faktiskt pluggat en hel del, så nu känner man sig lite stolt (A) haha, or not maybe. Har försökt hjälp min kusin Bella med att komma in på sin mobil, hon råka fixa pin & puk-kod, så hon kommer tyvärr inte in på mobilen. Kanske aldrig skulle visat henne hur man gjorde, haha. Gjort är gjort, är ju inte hela världen. Hon är ju så liten så för henne är ju inte mobilen sådär jätteviktig kanske, så det är ju tur. Hon är ju faktiskt bara 8 år. Fyller 9 snart tillochmed.

Nu rusar tiden iväg igen som vanligt, nu ska jag alldeles snart tvätta av sminket och borsta gaddarna,
 sedan bumsa ner i den varma sängen. Love it!
Godnatt allesammans!


You know I really miss you!


Första november!


Nu har klockan hunnit blivit tjugo över 12, vilket innebär att det är första november. Ojojoj vad fort tiden ska gå fort jämt, jättetråkigt. Minns ju Turkiet som igår, fast man åkte därifrån 2 september. :/ Ååååh, vill tillbaka!!
Står inte ut med det här kalla vädret + att snön lär ju komma snart, gaaaah.
Nu slog det mig också att det är 53 dagar kvar till jul, fatta femtiotre dagar, det är inte klokt. Snart måste man punga ut pengar till julklappar :/ Skulle helst vilja slippa köpa några iår med tanke på att man inte är världens rikaste direkt, men det är ju bara att glömma. Å andra sidan så är det ju väldigt mysigt med jul, så man ska väl kanske inte klaga egentligen ;)

Aja.. Idag ville jag ändra min blogg lite eftersom att den såg så tråkig ut, så nu har den ju blivit riktigt söt! Inte kunde jag ana att jag var så haj på att fixa bloggen. Såg ju så svårt ut, men nu har jag äntligen lärt mig..

Igår var jag ju somsagt hemma hos Sofia på fest. Det var verkligen supertrevligt måste jag säga :) Många trevliga människor där! Blev verkligen en lyckad fredagskväll :):) Synd bara att man inte följde med till krogen sen, men det kommer väl fler gånger!

Nu måste jag snart gå och lägga mig, kan ju inte sova lika länge som jag gjorde i morse, klev ju upp runt halv 12.
Jag som brukar kliva upp runt 10-11. Om man sover längre känns det ju som om man sovit bort hela dagen, inte så roligt det kanske :)

Sov gott allihop! Hoppas ni haft en trevlig halloween (:

RSS 2.0